Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jan.2024, 08:30

2024. JE U BROJU OSMICE

Ruska astrološkinja Julija Lifanova otkriva zašto će 2024. godina svakom znaku horoskopa doneti baš ono što zaslužuje.
Izvor: Shutterstock/PeachShutterStock

Novom prestupnom godinom vlada broj 8 (2+0+2+4), koji se u numerologiji smatra brojem planete Saturn. On je taj koji je u astrologijigospodar karme i zakona bumeranga, a ruska astrološkinja Julija Lifanova kaže da će 2024. godina svakom znaku >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << horoskopa doneti baš ono što zaslužuje.
Sve što se dogodi, zapravo će biti odraz toga kako se osećate i odnosite prema sebi, kao i na kom se emotivnom nivou nalazite. Na osnovu unutrašnjeg odnosa prema sebi, svaki pojedinac donosi odluke. Zato je važno da zapamtite da će se svaka akcija koju preduzmete, odraziti na događaje oko vas, objasnila je astrološkinja. Primera radi, koliko volite sebe, tako će vas voleti i drugi.
U 2024. godini, upozorila je astrološkinja, treba da se čuvate toga da ne idete protiv sebe i svoje savesti. Možda ćete se jako pokajati ako u nekoj fazi pristanete da žrtvujete svoje vrednosti zarad drugih ili trenutne radosti. Saturn, kao vladar 2024. godine, zaslužan je i za sazrevanje čoveka, kao i za njegov ozbiljan odnos prema svom zdravlju i načinu života. Zato će nam mnoge lekcije doći kroz probleme sa telom i organizmom, posebno u mesecima ozbiljnih kvadrata Saturna sa drugim planetama.
Dakle, u avgustu 2024. postoji velika verovatnoća da se dogode povrede ili prelomi, pošto će i Mars i Jupiter biti u kvadratu sa Saturnom. Ako se krećete tamo gde srce ne želi, ali vas razum tera, najverovatnije ćete naučiti ozbiljnu lekciju. Pored toga, 2024. Saturn će „skinuti ružičaste naočare“ u vezi sa vašim odnosima sa drugima. To se odnosi i na bračne odnose i na prijateljstva. Ukoliko ste u ljubavnom odnosu sa nekim ko je zauzet, ne očekujte da će se sve ostaviti zbog vas, rekla je astrološkinja. Dodala je da se u godini Saturna ljudi često odlučuju za razvod.
Koji događaji u 2024. mogu negativno da utiču na vaš život? Lenjost i nedostatak discipline su stvari koje zaista mogu da vam pokvare zadovoljstvo. Saturn je taj koji šalje testove i on je taj koji proverava koliko dobro čovek može da ih izdrži. Nakon takvih provera, Saturn daje najveće poklone, bilo da su to jake veze ili neverovatan finansijski uspeh i stabilnost.
U 2024. važnost donošenja odluka je na prvom mestu, a sposobnost delovanja zvezde će ceniti trostruko. To je slučaj kada ćete, čak i minimalnim naporima na putu transformacije, dobiti poklone koji prevazilaze vaša očekivanja. Na primer, ako odlučite da uštedite novac za kupovinu kuće, onda je ovo idealna godina da stavite čak i mali iznos u svoju kasu. Odjednom možete dobiti povećanje plate ili novi uspešan finansijski projekat. Budite hrabri 2024. godine, rekla je astrološkinja.
Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.
BONUS VIDEO:


Pogledajte

00:10
Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njihIzvor: TikTok/anna.halk


Izvor: TikTok/anna.halk

(MONDO/T.V.)

Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.