Izvor: Radio 021, 16.Jul.2020, 14:18

Dobio od Novosađanke 100 evra da spali kola njenog bivšeg muža, uspeo tek iz drugog pokušaja

Novosadska policija uhapsila je J. Š. (53) i G. J. (43) zbog izazivanja opšte opasnosti.

Sumnja se da je J. Š. angažovala G. J. da, za novčanu nadoknadu, zapali automobil njenog bivšeg supruga.

Operativnim radom, policija je identifikovala osumnjičene i odredila im zadržavanje do 48 sati.

Prema nezvaničnim informacijama 021.rs, slučaj se odigrao u Kružnoj 21 na Telepu, a osumnjičeni je tek iz drugog puta uspeo da zapali atomobil. Prvi pokušaj se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dogodio 2. jula, ali požar nije bio uspešan, tako da se osumnjičeni vratio 13. jula i ponovio delo. Kako 021.rs saznaje, za ovo delo J. Š. je G. J. dala sto evra.

Posle saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio je ženi 30 dana pritvora.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Angažovala osumnjičenog da za 100 evra zapali automobil njenog bivšeg muža

Izvor: NoviSad.com, 16.Jul.2020

Novosadska policija uhapsila je J. Š. (53) i G. J. (43) zbog sumnje da su učinili krivično delo izazivanja opšte opasnosti. Sumnja se..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.