Zimonjić i Đoković u dublu, rivali Štepanek i Berdih (15h)

Izvor: Blic, 18.Sep.2010, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Đoković u dublu, rivali Štepanek i Berdih (15h)

Srpski dubl u polufinalnom meču Dejvis kupa sa Češkom čine Nenad Zimonjić i Novak Đoković. Protiv njih igra kombinacija najboljih čeških tenisera Tomaša Berdiha i Radeka Štepaneka.

Prvobitno je bilo najavljeno da u dublu igraju Zimonjić i Viktor Troicki, a da im >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << protivnici budu Ivo Minar i Jan Hajek, ali su selektori, potpuno očekivano, napravili izmene.

Rezultat posle prvog dana duela Srbije i Češke u Beogradu je 1:1. Češka je povela pobedom Štepaneka nad Troickim od 3:1 (4:6, 6:2, 6:4, 6:4), da bi Srbiji izjednačenje doneo Janko Tipsarević koji je savladao Berdiha, takodje sa 3:1, (7:5, 6:2, 2:6, 7:6).

Đoković nije igrao u prvim singl mečevima, pošto se nije oporavio od napornog učešća na Otvorenom prvenstvu SAD na kome je ranije ove nedelje igrao finale u četiri seta.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Nenad Zimonjić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.