Ziki: Nisu ostali slabi, Đoković je predobar

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ziki: Nisu ostali slabi, Đoković je predobar

Novak Đoković je jednostavno neverovatan, tvrdi njegov kolega iz Dejvis kup reprezentacije Srbije, Nenad Zimonjić.

On tvrdi da je Nole trijumfom u Rimu i novom pobedom nad Rafaelom Nadalom pokazao da je neprikosnoven u današnjem tenisu.

Monika >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i Čavić uz Noleta

Rim: Đoković dao Mareju slobodan dan za rođendan VIDEO i FOTO

Nadal: Nisam glup, navijam za Mareja

Beker: Novak svakog ponedeljka čita "bibliju"

- Nole je pokazao koliko je jak, posebno kada je bio pred porazom od Mareja, a onda je posle tako napornog i zahtevnog meča uspeo da se oporavi za duel sa Nadalom. Najbolji je u najtežim trenucima. To nikome nije uspelo - kaže Zimonjić u svojoj kolumni u Sportu.

Najbolji dubl igrač Srbije tvrdi da je dominacija Đokovića tako izrazita ne zato što su ostali slabi, već zato što je on jako dobar.

- Đoković ima sve i fizičku i mentalnu snagu. Ne pobeđuje on zato što su drugi pali u igri, nego zato što je neverovatno napredovao. Napravio je neverovatan niz. Koga sve nije pobeđivao, Federera tri puta za redom, Nadala četiri, a oni se ubrajaju u najbolje tenisere svih vremena - tvrdi Ziki.

A šta je Novak rekao posle najnovijeg trijumfa možete pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Rafael Nadal

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.