VIMBLDON: Na terenu Đoković, Zimonjić i Janković

Izvor: NaDlanu.com, 01.Jul.2013, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIMBLDON: Na terenu Đoković, Zimonjić i Janković

Sedmog dana Otvorenog prvenstva Engleske u tenisu, danas će na terene Vimbldona od predstavnika Srbije izaći Novak Jjoković, Nenad Zimonjić, Jelena Janković i juniori Nikola Milojević i Nina Stojanović.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, igra u osmini finala singla protiv Nemca Tomija Hasa, trenutnog 13 na ATP listi, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << a duel je na programu između 17.30 i 20 sati.Đoković je dobio pet od dosadašnjih osam međusobnih susreta sa nemačkim veteranom, a bolji iz današnjeg igraće u četvrtfinalu sa pobednikom meča između Čeha Tomaša Berdiha i Australijanca Bernarda Tomića.Zimonjić i Francuz Žilijen Beneto u osmini finala dublova sastaju se posle 14 sati sa pakistansko-holandskim parom Kureši/Rojer, dok Jelena Janković i Hrvatica Mirjana Lučić-Baroni, takođe u osmini finala dublova, igraju u istom terminu protiv ruskog para Makarova/Vesnina.Zimonjić i Slovenka Katarina Srebotnik u 2. kolu mešovitih dublova igraju posle 19.30 sati protiv američko-hrvatske kombinacije Blejk/Vekić.U prvom kolu juniorskog turnira Nikola Milojević se posle 14.30 sati sastaje sa Britancem Džejmijem Malikom, dok je protivnica Stojanovićeve posle 15 sati Brazilka Beatriz Hadad Maja.(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić,   Nina Janković

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vimbldon uživo: Na terenu i juniori

Izvor: RTS, 01.Jul.2013

Sedmog dana Otvorenog prvenstva Engleske u tenisu,na terene Vimbldona od predstavnika Srbije izaći će Novak Đoković, Nenad Zimonjić, Jelena Janković i juniori Nikola Milojević i Nina Stojanović...Najbolji teniser sveta, Đoković, igra u osmini finala singla protiv Nemca Tomija Hasa, trenutnog...

Nastavak na RTS...

UŽIVO: Đoković - Has 6:1, 2:4

Izvor: Večernje novosti, 01.Jul.2013

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra meč osmini finala singla protiv Nemca Tomija Hasa, trenutnog 13 na ATP listi. Đoković je dobio pet od dosadašnjih osam međusobnih susreta sa nemačkim veteranom, a bolji iz današnjeg meča igraće u četvrtfinalu sa pobednikom duela Čeha Tomaša Berdiha...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.