Uz Jelenu samo najbolji lekari: Porodiće se u istoj bolnici kao i princeza od Monaka!

Izvor: Scandal.rs, 26.Sep.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz Jelenu samo najbolji lekari: Porodiće se u istoj bolnici kao i princeza od Monaka!

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta Novaka, porodiće se krajem oktobra u istoj bolnici u kojoj će samo dva meseca kasnije na svet doneti blizance i princeza Šarlin od Monaka.

I dok lepša polovina princa Alberta prema nezvaničnim pričama očekuje blizance, Novak i Jelena i dalje ne žele da otkriju da li će dobiti sina ili ćerku. Uz suprugu najboljeg tenisera sveta biće najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << tim lekara u Evropi, a pomenuta klinika je udaljena 23 kilometara od Monte Karla.

Iako će se Novak u tom periodu nalaziti na Mastersu u Parizu, čelni ljudi ATP tura će imati razumevanja ukoliko Đoković odluči da preskoči pomenuti događaj. Najbolji teniser sveta, mogao bi tek na terenu da se pojavi početkom novembra na završnom završnom mastersu u Londonu.

Izvor: Alo

Foto: Sipa, Life Content
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Pariz

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.