UŽIVO: Đoković u problemu, Federer osvojio prvi set

Izvor: Večernje novosti, 15.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković u problemu, Federer osvojio prvi set

U poslednjem meču grupe “Bjorn Borg” srpski i švajcarski teniser će odmeriti snage. Pobednik ide dalje Pobedi ili idi kući. U takvoj situaciji se nalaze Novak Đokovića i Rodžer Federer (Švajcarska) na završnom Mastersu u Londonu.Ko bude bio bolji obezbediće plasman u polufinale, dok će poraženi pakovati kofere.Biće ovo 49. okršaj dvojice asova, a Nole je slavio 26. puta do sad.Dešavanja sa meča pratite na sajtu “Novosti”.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Federer,   Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nadal preokrenuo protiv Cicipasa, ali završio takmičenje u grupi

Izvor: RTS, 15.Nov.2019

Prvi teniser sveta Rafael Nadal pobedio je Stefanosa Cicipasa u trećem kolu grupe "Andre Agasi" na Završnom turniru u Londonu sa 2-1, po setovima 6:7 (7-4), 6:4, 7:5. Uprkos pobedi, Španac nije uspeo da se plasira u polufinale jer je Aleksander Zverev savladao Danila Medvedeva i eliminisao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.