Kakva lekcija, Federer poslao Novaka kući!

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2019, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva lekcija, Federer poslao Novaka kući!

Srbin poražen od trećeg tenisera na svetu.

Srpski teniser Novak Đoković završiće sezonu na drugom mestu ATP liste pošto je danas poražen od Rodžera Federera u trećem kolu Završnog masters turnira u Londonu rezultatom 6:4 i 6:3.

Kako je danas igrao Rodžer Federer!

Podatak da je Rodžer Federer u prvom setu protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Novaka Đokovića pogodio 12 vinera i da je imao samo jednu neiznuđenu grešku govori o tome kako je igrao.

Rodžer je uspeo da osvoji gem na Novakov servis već u trećem gemu, a sve što je trebalo do kraja da uradi jeste da održi svoj servis na visokom nivou.

Radio je to briljantno, retko kada se dešavalo da ima drugi servis, a skoro svaki "svoj" gem je dobijao sa nulom.

Dovoljno za 1:0.

Nastavak sličan, Novak je propustio jednu brejk loptu na 2:2, ali nije mogao ništa jer je Federer odlično servirao nakon toga.

Već u narednom gemu je poklekao Srbin, pa je Federer ponovo imao dobijenu situaciju.
Pogledaj vesti o: Federer,   Tenis,   London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ništa od Noletovog povratka na vrh ATP liste, Fedeks u polufinalu

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Nov.2019

Novak Đoković nije uspio da se plasira u polufinale završnog Masters turnira u Londonu, nakon što je poražen od direktnog konkurenta za plasman dalje Rodžera Federera.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.