UŽIVO: Đoković - Kližan (oko 16.00)

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jul.2017, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković - Kližan (oko 16.00)

Trostruki šampion Vimbldona Novak Đoković ovogodišnje izdanje ovog turnira otvoriće duelom protiv slovačkog tenisera Martina Kližana, trenutno 47. tenisera sveta. Na portalu VESTIONLINE možete da pratite promene iz gema u gem.

Ovaj meč postavljen je kao drugi na Centralnom terenu i početak zavisi od dužine trajanja duela Anđelik Kerber i Irine >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Falkoni, a već sada je jasno da neće početi pre 16.00.

Đoković i Kližan su se tokom karijere tri puta sreli na profesionalnim turnirima i u sva tri navrata Srbin je pobeđivao nezgodnog levorukog Slovaka, ali sva tri puta na tvrdoj podlozi i to uz samo jedan izgubljen set.

Drugog dana turnira na teren će još i Dušan Lajović protiv Grka Stefanosa Cicipasa, zatim Janko Tipsarević koji će odmeriti snage sa Džaredom Donaldsonom, kao i Jelena Janković protiv Agnješke Radvanske.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽIVO: Đoković - Kližan (16.00)

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jul.2017

Trostruki šampion Vimbldona Novak Đoković ovogodišnje izdanje ovog turnira otvoriće duelom protiv slovačkog tenisera Martina Kližana, trenutno 47. tenisera sveta...Ovaj meč postavljen je kao drugi na Centralnom terenu i početak zavisi od dužine trajanja duela Anđelik Kerber i Irine Falkoni,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.