UŽIVO: Đoković - Federer 0:3

Izvor: Večernje novosti, 12.Nov.2012, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković - Federer 0:3

Novak Đoković ili Rodžer Federer... U finalu završnog Mastersa u 2012. srpski teniser će u "O2 Areni" u Londonu pokušati da pobedi odličnog Švajcarca i na najlepši mogući način kruniše ovu godinu.Sa rivalom iz Bazela Novak se sastajao čak 28 puita u profesionalnoj karijeri, uz skor od 12 trijumfa i 16 poraza (jedan od njih bio upravo u polufinalu londonskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << turnira, 2010).Đoković je završni Masters već jednom osvojio, 2008. u Šangaju. PRVI SET 0:1 Federer je sjajno počeo meč i bez izgubljenog poena na svoj servis poveo u finalnom meču.0:2 Brejk Federera, takođe, bez izgubljenog poena! Švajcarac je neverovatno počeo duel.0:3 Osvojio je Đoković dva poena na servis Federera, ali malo je to za raspoloženog Rodžera.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   London

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Đoković - Federer 7:6, 5:5

Izvor: Večernje novosti, 13.Nov.2012, 00:24

Novak Đoković ili Rodžer Federer.. U finalu završnog Mastersa u 2012. srpski teniser će u "O2 Areni" u Londonu pokušati da pobedi odličnog Švajcarca i na najlepši mogući način kruniše ovu godinu.Sa rivalom iz Bazela Novak se sastajao čak 28 puita u profesionalnoj karijeri, uz skor od 12...

Nastavak na Večernje novosti...

Đoković kralj Londona!

Izvor: BanjalukaLive.com, 13.Nov.2012

Novak Đoković je pobjednik završnog Mastersa u 2012! U finalu prestižnog takmičenja u Londonu najbolji teniser svijeta je pobijedio odličnog Švajcarca Rodžera Federera sa 2:0 (7:6, 7:5), i na najljepši mogući način krunisao ovu godinu. Sa rivalom iz Bazela Novak se sastajao čak 29 puta u...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Federer: Tenisu potrebne brže podloge

Izvor: Sportal.rs, 13.Nov.2012

Samo dan pošto je poražen u finalu masters turnira u Londonu, Švajcarac Rodžer Federer izneo je interesantan predlog. Drugi teniser sveta veruje da bi podloge na terenima trebalo da budu brže kako bi se još više podigao tempo mečeva.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.