UŽIVO: Đoković – Čekinato 6:4, 1:0

Izvor: Večernje novosti, 11.Okt.2018, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković – Čekinato 6:4, 1:0

Najbolji srpski teniser u trećem kolu mastersa u Šangaju igra protiv Italijana, koji ga je eliminisao u četvrtfinalu Rolan Garosa Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra meč trećeg kola na mastersu u Šangaju. Nekada prvi reket planete ima priliku da se, u drugom međusobnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << duelu, revanšira Italijanu za poraz u četvrtfinalu Rolan Garosa (3:1). Ukoliko Novak opravda ulogu favorita protiv 21. tenisera sveta, u četvrtoj rundi sastaće se sa pobednikom meča Anderson (Južna Afrika) - Cicipas (Grčka). Detalje meča Đoković – Čekinato pratite iz gem u gem na sajtu “Novosti”.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Šangaj - Čekinato upoznao pravog Novaka!

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2018

Najbolji srpski teniser revanširao se Marku Čekinatu za ovogodišnji poraz na Rolan Garosu i tako obezbedio plasman u četvrtfinale Mastersa u Šangaju...Trostruki osvajač Mastersa u Šangaju i trenutno treći teniser na ATP rang listi plasirao se u četvrtfinale pomenutog turnira...Novak Đoković...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.