Takva prilka se ne propušta -  Novak Đoković bodrio Monako protiv Dortmunda (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2017, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takva prilka se ne propušta - Novak Đoković bodrio Monako protiv Dortmunda (foto)

Iako ovih dana ima dosta obaveza na turniru u Monte Karlu, gde je nastupio i u singlu i u dublu, Novak Đoković je sinoć našao vremena da uživo sa stadiona prati utakmicu između Monaka i Dortmunda u Ligi šampiona.

Podsetimo, UEFA je nedavno predstavila našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića kao najpoznatijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << navijača Monaka (Rafa Nadal je dobio slično priznanje, ali kada je u pitanju Real Madrid), a Nole se sinoć potrudio da tu ulogu i opravda.

S obzirom da ovih dana boravi u Monte Karlu, gde učestbuje na tamošnjem teniskom turniru, Nole nije propustio priliku da sinoć uživo sa stadiona bodri ''Kneževe'' u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Dortmunda.

Monako je i ovoga puta igrao sjajno, slavio je sa 3:1 i ukupnim rezultatom 6:3 izborio plasman među četiri najbolje evropske ekipe.

Kao što možete da vidite, Novak je utakmicu pratio u društvu svog oca Srđana Đokovića.

Podsetimo, Novak danas od 15:30h igra protiv Španca Pabla Karenjo-Buste.

.@DjokerNole at the stands during UEFA Champions League match

via: weibo & AS Monaco pic.twitter.com/zHI9O7fp0y

— Basia (@BasiaID) April 20, 2017
Pogledaj vesti o: Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Đoković ispratio Monako u polufinale Lige šampiona

Izvor: B92, 20.Apr.2017

Srpski teniser Novak Đoković uživo je posmatrao duel Monaka i Borusije iz Dortmunda na stadionu Luj II u revanšu četvrtfinala Lige šampiona. Đoković od 17 sati igra protiv Španca Pabla Karenja Buste u trećem kolu Mastersa u Monte Karlu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.