TVB92: Đoković i Conga od 10.30h

Izvor: B92, 11.Okt.2013, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TVB92: Đoković i Conga od 10.30h

Novak Đoković igra u subotu u 10.30h po srednjoevropskom vremenu protiv Žoa-Vilfrida Conge u polufinalu Mastersa u Šangaju.

U drugom polufinalu, koje neće početi pre 14h, sastaju se Rafael Nadal i Huan Martin del Potro, a oba meča prenosiće televizija B92.

Đoković će protiv Conge igrati 16. međusobni duel, a od prethodnih 15 dobio je 10.

Novak je u petak posle velike borbe i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preokreta pobedio Gale Monfisa, a nakon meča je rekao da nije imao dovoljno lakih poena posle servisa.

Sa druge strane, Conga je slavio lako i ubedljivo protiv Florijana Majera, a pred duel sa Đokovićem izjavio je da ima šansu.

U drugom polufinalu, Rafael Nadal i Huan Martin del Potro igraće svoj 12. međusobni meč. Argentinac je uspeo tri puta da dobije Nadala, ali poslednjih pet duela pripali su Špancu.

U svakom slučaju budite u subotu uz televiziju B92 jer vas očekuje vrhunski tenis.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.