Šerbedžija dobio Noletov reket sa Vimbldona

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jul.2011, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šerbedžija dobio Noletov reket sa Vimbldona

Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković poklonio je glumcu Radetu Šerbedžiji reket kojim je igrao u finalu Vimbldona.

Šerbedžija, koji je jedan od najžešćih Noletovih navijača, rekao je da će od sada igrati tenis samo Đokovićevim reketom sa Vimbldona. Slavni glumac >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Đokovićev trijumf na Vimbldonu pratio iz lože, gde je zdušno navijao za svog ljubimca u meču sa Rafaelom Nadalom.

"Bila je to borba dvojice gladijatora, dvojice šampiona. Naš Nole se pokazao čudesnim i sasvim je zasluženo pomeo Nadala", kaže Šerbedžija koji je na teniskim terenima na Pećinama u Rijeci isprobavao reket koji mu je poklonio Novak Đoković.

Šerbedžija je napomenuo da je Đoković, koga je upoznao u Indijan Velsu, "vrhunski momak, nježna duša i, uz to, veoma pametan i mudar", prenose mediji u regionu.

Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković osvojio je u nedelju, trećeg jula, Vimbldon, pobedivši u finalu Španca Rafaela Nadala rezultatom. Đoković je osvajanjem treće gren slem titule na najlepši mogući način krunisao preuzimanje prvog mesta na ATP listi.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.