Izvor: Svet, 05.Jul.2011, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković Šerbedžiji poklonio reket iz finala Vimbldona

Novak Đoković je reket kojim je igrao u finalu Vimbldona poklonio glumcu Radetu Šerbedžiji, koji je njegov veliki fan. "Odsad igram tenis samo Đokovićevim reketom s Vimbldona", rekao je poznati glumac. Šerbedžija je veliko finale gledao iz lože na Vimbldonu, a reket koji je dobio od najboljeg svetskog tenisera isprobavao je juče na teniskim terenima na Pećinama u Rijeci, piše zagrebački "Jutarnji list". "Bila je to borba dvojice gladijatora, dvojice šampiona.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šerbedžija dobio noletov reket sa vimbldona

Izvor: Cafe.ba, 05.Jul.2011

Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković darovao je glumcu Radetu Šerbedžiji reket kojim je igrao u finalu Vimbldona.

Nastavak na Cafe.ba...

Đoković Šerbedžiji dao reket iz finala Vimbldona

Izvor: medio.rs, 05.Jul.2011

Novak Đoković je reket kojim je igrao u finalu Vimbldona poklonio glumcu Radetu Šerbedžiji, koji je njegov veliki fan. "Odsad igram tenis samo Đokovićevim reketom s Vimbldona", rekao je poznati glumac.

Nastavak na medio.rs...

Šerbedžija dobio Noletov reket sa Vimbldona

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jul.2011

Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković poklonio je glumcu Radetu Šerbedžiji reket kojim je igrao u finalu Vimbldona...Šerbedžija, koji je jedan od najžešćih Noletovih navijača, rekao je da će od sada igrati tenis samo Đokovićevim reketom sa Vimbldona. Slavni glumac je Đokovićev...

Nastavak na Vesti-online.com...

Novak Đoković na novčanici! (FOTO)

Izvor: S media, 06.Jul.2011, 01:27

Lice Novaka Đokovića, svetskog tenisera broj jedan, moglo bi se naći na novčanici od 2000 dinara...Naime, jedan je srpski tviteraš poslao fotomontažu britanskom "The Sunu" koji je objavio kako bi novčanica trebala da izgleda...Dizajnirana je u zelenoj boji koja simbolizuje vimbldonsku travu na...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.