SRDAČAN POZDRAV VUČIĆA I ĐOKOVIĆA: Evo kako je predsednik Srbije ispratio našeg najboljeg sportistu Novaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2022, 12:54

SRDAČAN POZDRAV VUČIĆA I ĐOKOVIĆA: Evo kako je predsednik Srbije ispratio našeg najboljeg sportistu Novaka

Prvi teniser sveta bio je gost predsednika Srbije.

Predsednik Aleksandar Vučić ugostio je danas najboljeg tenisera sveta Novaka Ðokovića, kojem je zahvalio što je svuda Srbiju predstavljao časno i hrabro i ukazao da nikada nijedan gost u Predsedništvu, osim Novaka, nije izazvao toliko interesovanje medija, ni zaposlenih na Andrićevom vencu.

Nole je posle više od sat i po vremena napustio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zgradu Predsedništva i to uz srdačan pozdrav sa Vučićem.

Podsetimo, Novak Đoković se tokom razgovora zahvalio predsedniku na gostoprimstvu, ali pre svega na podršci koju su mu Vučić, ali i cela država, pružili tokom događaja u Australiji, čije mu vlasti nisu dozvolile ulazak u zemlju, pa ni učešće na prvom grend slemu sezone, Otvorenom prvenstvu Australije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.