Rusi u strahu zbog Novaka, poraz na Australijan openu menja mnogo toga!

Izvor: BKTV News, 19.Jan.2017, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi u strahu zbog Novaka, poraz na Australijan openu menja mnogo toga!

Poraz Novaka Đokovića u ranoj fazi Australijan opena otvorio je mnoga pitanja, a jedno od njih naročito intrigira rusku javnost.

Naime, da drugi teniser sveta nije poražen na turniru u Melburnu, bilo bi gotovo izvesno da ne bi igrao u 1. kolu Svetske grupe Dejvis kupa u kom će Srbija od 3. do 5. februara u Nišu ugostiti selekciju Rusije.

Iako u Đokovićevom rasporedu nije planirano da igra za naš državni tim ruski portali koji se bave dešavanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u tenisu spekulišu da bi Novak mogao da se predomisli pošto nije eksplicitno izjavio da neće igrati za "orlove".

Pored toga smena na klupi Dejvis kup reprezentacije mogla bi da bude dodatni motiv Đokoviću pošto je umesto Bogdana Obradovića vršilac dužnosti Nenad Zimonjić, pa bi kao jedan vid podrške za novi start u karijeri starom prijatelju drugi teniser sveta mogao da promeni odluku.

Postoji mogućnost da Đoković u raspored uvrsti i učešće na turniru u Dubaiju (od 27. februara do 5. marta), iako će mu sigurno glavni cilj biti odbrana trofeja u Indijan Velsu (6. do 13. marta) i Majamiju (20. do 27. marta).

Sve ovo je za sada u domenu spekulacija pošto je Đoković na konferenciji za medije u Melburnu rekao da sada ne razmišlja o tome već da mu je prioritet da što više vremena provede sa porodicom.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.