Rodik: Novak ti prvo oduzme noge, potom ti uzme dušu!

Izvor: B92, 07.Sep.2021, 04:08

Rodik: Novak ti prvo oduzme noge, potom ti uzme dušu!

Novak Đoković je posle izgubljenog prvog seta, prosto razbio Džensona Bruksbija.

Igrom broja jedan bio je impresioniran i bivši broj jedan, Amerikanac Endi Rodik.

Endi je u Njujorku 2003. osvojio svoj jedini grend slem, a kako je u finišu karijere igrao sa Novakom, odlično zna kako je suočiti se sa brojem jedan.

Tokom meča Bruksbija i Đokovića oglasio se sjanom porukom na Tviteru.

"Obećavam vam jednu stvar. Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meč bude odmicao, Novak će ovom detetu napraviti najbolnije iskustvo koje je ikad imao. Posle sat i po u meču, momak oseća bol u telu. Novak sve može da izdrži...Prvo vam oduzme noge, potom ti uzme dušu!", rezimirao je Rodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Nju Jork

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RODIK ZANIMLJIVOM PORUKOM ’ZAPALIO’ TVITER : Novak ti prvo uzme noge, zatim i dušu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 07.Sep.2021

Nekadašnji američki teniser imao je zanimljiv komentar na dvoboj svog sunarodnika Džensona Bruksbija i Novaka Đokovića. Endi Rodik se tokom meča oglasio zanimljivim tvitom, u kojem je opisao šta mladog Bruksbija u nastavku susreta sa jednim od najboljih tenisera koje je svet ikada video. -Obećavam...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.