Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jun.2019, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG: Đoković srećan zbog ulaska u osminu finala

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković izjavio je danas da se "jako raduje zbog pobede u tri seta" protiv Italijana Salvatora Karuza "po izuteno toplom vremenu kad nije poželjno dugo ostati na terenu".

On je za meč koji je protiv Karuza u dva sata igre dobio sa 3:0 (6:3;6:3; 6:2) rekao da je bio "teži nego što izgleda", jer je njegov protivnik >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << "igrao od početka jako dobro, naročito sa bekend strane".

Novak će u osmini finala igrati protiv Nemca Jana Leonarda Štrufa, koji je u trećem kolu sa 3:2 pobedio Hrvata Bornu Ćorica.

Đoković je rekao da je gledao meč Štruf-Ćorić, koji je bio "izvrstan za gledanje" i u kojem je Štruf pokazao "mentalnu čvrstinu kada se borio za rezultat".

Dodao je da Štrufovu igru karakteriše to što se "oslanja na servis i što nema problema da izađe na mrežu, da kao retko koji igrač koristi servis-volej" i poručio da očekuje da će njegov protivnik u narednom kolu koristiti istu taktiku i prema njemu – izlaziće na mrežu i forsirati volej.

I ovom prilikom, Novak je sa mnogo poštovanja govorio o Nadalu i Federeru, podvukavši da je rivalstvo sa njima učinilo od njega "igrača kakav je danas".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.