Iz lavovske borbe od pet setova kao pobednik je izašao Zverev

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jun.2019, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz lavovske borbe od pet setova kao pobednik je izašao Zverev

Dušan Lajović izgubio je od Nemca Aleksandera Zvereva u trećem kolu Rolan Garosa 3:2 (4:6, 2:6, 6:4, 6:1, 2:6).

Ništa od senzacije srpskih tenisera: posle eliminacije Lasla Đerea od Keija Nišikorija i Filipa Krajinovića od Cicipasa, u četvrto kolo nije uspeo da se plasira još jedan srpski teniser Dušan Lajović. On je izgubio od kolege iz Nemačke Aleksandera Zvereva sa 3:2.

Na startu meča pretpostavljalo se da će biti uzbudljiv, obzirom da smo videli >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tri brejka za redom. Bolje se snašao naš teniser, bio nadomak osvajanja seta (brejk prednosti) ali je Zverev skupio snagu i uspeo da preokrene rezultat i osvoji ga.

Say hello to the Rd. of 16.

Alexander Zverev defeats Dusan Lajovic in five sets to advance at #RG19. pic.twitter.com/kUAc10THbl— Tennis Channel (@TennisChannel) June 1, 2019

U drugom je nastavio sa odličnom igrom, bio je koncentrisan dok je Lajović teško dolazio do poena. Nažalost, izgubio je drugi segment igre sa 6:2.

Međutim, posle dužeg vremena Lajović je oduzeo servis Zverevu i poveo u trećem setu 2:1 što mu je bilo dovoljno da ga osvoji i smanji prednost.

U četvrtom je takođe igrao bolje od Nemca, tri puta mu je oduzeo servis i osvojio ga sa visokih 6:1, pa je meč ušao u odlučujući set.

Nažalost, osvojio ga je Zverev. Bilo je tu četiri oduzimanja servisa (tri u korist nemačkog tenisera), ali je Lajović polako ostajao bez snage i tako okončao svoje učešće na Rolan Garosu.

Naredni protivnik Aleksandera Zvereva biće Fabio Fonjini.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

OD OČAJA DO SJAJA I NAZAD: Lajović i Krajinović u dramatičnim mečevima ostali bez osmine finala!

Izvor: Kurir, 01.Jun.2019

Dušan Lajović i Filip Krajinović doživeli su eliminacije u trećem kolu Rolan Garosa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.