Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jun.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović bez osmine finala Rolan Garosa

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u četvrto kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas izgubio od Grka Stefanosa Cicipasa sa 1:3 (5:7, 3:6, 7:6, 6:7).

Meč Krajinovića i Cicipasa, šestog i 60. tenisera sveta, trajao je tri sata i 38 minuta.

Ovaj meč trećeg kola Rolan Garosa prekinut je sinoć pri vođstvu Cicipasa od 2:0 u setovima i 5:5 u trećem, a današnji nastavak doneo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je dobru igru srpskog tenisera.

Krajinović je uspeo da dobije treći set u taj-brejku sa 7:5.

U četvrtom setu obojica tenisera su napravila po dva brejka, pa je i taj set rešen nakon taj-brejka.

Krajinović je imao priliku da meč odvede u peti set, ali je propustio jednu set loptu, da bi Cicipas nakon toga dobio naredna tri poena i tako postao prvi grčki teniser koji se plasirao u osminu finala Rolan Garosa posle 83 godine.

Cicipas će u narednoj rundi Rolan Garosa igrati protiv pobednika meča Stan Vavrinka - Grigor Dimitrov.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz lavovske borbe od pet setova kao pobednik je izašao Zverev

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jun.2019

Dušan Lajović izgubio je od Nemca Aleksandera Zvereva u trećem kolu Rolan Garosa 3:2 (4:6, 2:6, 6:4, 6:1, 2:6)...Ništa od senzacije srpskih tenisera: posle eliminacije Lasla Đerea od Keija Nišikorija i Filipa Krajinovića od Cicipasa, u četvrto kolo nije uspeo da se plasira još jedan srpski teniser...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.