RECEPT ZA POBEDU PROTIV ĐOKOVIĆA? Zverev zna u čemu je tajna

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2020, 19:58

RECEPT ZA POBEDU PROTIV ĐOKOVIĆA? Zverev zna u čemu je tajna

Nemac i Srbin igraju u petak od 21 čas za plasman u polufinale.

Novak Đoković i Aleksandar Zverev sutra će od 21 čas igrati odlučujući meč za plasman u polufinale Završnog Mastersa u Londonu. Nemac ruskog porekla stigao je u London sa bremenom privatnih problema pošto se suočavao sa optužbsma bivše devojke da ju je maltrerirao i fizički zlostavljao. Ipak, Nemac tvrdi da to ne utiče na njega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da može da se izbori sa tim kao i do sada.

 - Na isti način na koji sam se nosio sa time u poslednjih nekoliko nedelja. Ništa se nije promenilo. Dovoljno sam rekao o tome. Ovde sam da bih igrao tenis - rekao je Zverev.

Pao je Uniks, a ako Partizan večeras (20.30) savlada i Huventud u zaostalom meču biće nadomak obezbeđivanja plasmana u Top 16 Evrokupa. Kvota da će crno-beli slaviti protiv španske ekipe je 1,20, a da će pobediti s više od 9,5 poena razlike 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Huventud.

Nemac je zadovoljan napretkom sopstvene igre, a svestan je da će protiv Đokovića morati da bude bolji kako bi mogao da se nada mestu u polufinalu.

 - Osećam da sam prilično unapredio svoju igru i da sam mnogo bolji. Ipak, u pitanju je proces, nisam mnogo trenirao posle Pariza. Imao sam malih problema sa povredom. Moram još malo da se naviknem, ali se nadam da će svaki meč biti sve bolji i da ću u petak takođe biti bolji jer mi je to potrebno protiv Novaka - istakao je Zverev.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.