Pravi šoumen: Novak Đoković u Parizu publiku nasmejao i podigao na noge! VIDEO

Izvor: Svet plus, 07.Nov.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravi šoumen: Novak Đoković u Parizu publiku nasmejao i podigao na noge! VIDEO

Novak Đoković poznat je kao veliki šoumen, a to je dokazao i na turniru u Parizu, kada je nakon odigranog četvrtfinalnog meča, uspeo da nasmeje prisutnu publiku.

Naime, Nole je još jednom pokazao kakav je šoumen, te je odlučio da izvede ples u kome mu je pomogao i jedan mladi sakupljač loptica. Njega je prvi teniser sveta zamolio da dođe do njega kako bi zajedno zaigrali. Njihov nastup publika je sa oduševljenjem prihvatila i nagradila gromoglasnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << aplauzom. Novak Đoković  na dobrom je putu da odbrani još jednu titulu na Mastersu u Parizu, te će danas od 17h časova odigrati polufinalni meč sa Stenom Vavrinkom.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.