Petoro srpskih tenisera danas na Rolan Garosu

Izvor: Studio B, 25.Maj.2011, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petoro srpskih tenisera danas na Rolan Garosu

Četvrtog dana Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu, na terene Rolan Garosa kraj Pariza izlaze petoro predstavnika Srbije - Novak Đoković, Janko Tipsarević, Viktor Troicki, Jelena Janković i Bojana Jovanovski.

Đoković se u 2. kolu singla sastaje između 14,30 >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i 17 sati sa Rumunom Viktorom Haneskuom, dok je protivnik Tipsarevića od 11 sati Španac Pere Riba.

Đoković će šesti put igrati protiv Rumuna, koji zauzima 60. mesto na ATP listi, nakon što je u pet dosadašnjih pobedio, a Tipsarević i Riba, 65. teniser sveta, sastaju se prvi put na ATP turnirima.

Tipsarević će u paru sa Troickim igrati i meč prvog kola u konkurenciji dublova. Njihovi protivnici između 15,30 i 18 sati su Francuzi Mark Žikel i Eduar-Rože Vaselin.

U drugom kolu singla na ženskom turniru Jelena Janković igra protiv Ruskinje Vere Duševine, koju je u dosadašnjih šest duela pobedila pet puta. Taj meč na programu je između 12,30 i 13,30 sati.

Najbolja srpska teniserka u paru sa Ruskinjom Anastasjom Pavljučenkovom igra i meč prvog kola u konkurenciji dublova, a protivnice su im između 16,30 i 20 sati Francuskinje Aliz Korne i Viržin Razano.

Bojana Jovanovski i Amerikanka Varvara Lepčenko igraju takođe u prvom kolu dublova protiv Lurdes Dominges Linjo i Laure Pos-Tio iz Španije, a taj meč je na programu između 15,30 i 18 sati.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Pariz

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.