Pedro Almodovar želi da snimi film o Novaku Đokoviću!

Izvor: S media, 16.Nov.2011, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pedro Almodovar želi da snimi film o Novaku Đokoviću!

Španski režiser jedan je od mnogobrojnih koji su oduševljeni uspehom srpskog tenisera. Poznati oskarovac pratio je turnir u Madridu kada je rešio da život Novaka Đokovića prenese na filmsko platno.

Pedro Almodovar inspirisan je uspehom srpskog tenisera i želi da snimi film o njemu, prenosi Eksluziv.

- Novak Đoković je fenomen >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u svakom smislu. Na prvi pogled deluje kao obični dečko iz komšiluka; kada ga upoznate, shvatite da je vanserijski obrazovan i šarmantan mladić, a tek kada zaigra tenis, nastaje prava neverica, ne možete da verujete da jedan takav igrač danas postoji. Jednostavno, Novak je sinonim za uspeh, sa dvadeset četiri godine on je legenda i zaslužuje film, rekao je španski režiser.

Penelope Kruz i Almodovar se družili u Madridu!

Novak Đoković obožava vampire

Ceca otkriva tajne!

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Pedro Almodovar snima film o Novaku Djokoviću

Izvor: Svet plus, 16.Nov.2011

Inspirisan uspesima Novaka Đokovića, španski reditelj Pedro Almodovar rešio je da snimi film o najboljem teniseru sveta.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.