PREDNOST NA STRANI ĐOKOVIĆA: Svetske kladionice veruju u Novaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2021, 13:56

PREDNOST NA STRANI ĐOKOVIĆA: Svetske kladionice veruju u Novaka

Izašle su i kvote za veliko finale.

Novak Đoković i Danil Medvedev u nedelju od 21 čas će se sastati u finalu US opena. To je njihov deveti međusobni duel. Đoković je bolji, vodi 5:3.

A izgleda da su se tim podacima vodile i svetske kladionice, jer je kvota na Novaka 1.35, dok pobeda Medvedeva daje kvotu 3.25. Prethodni put ova dva rivala su sastala u finalu Australian Opena kada je Đoković bio bolji rezultatom 3:0 (7:5,6:2,6:2)

I Milan i Lacio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sjajnu su otvorili sezonu, sa po dve pobede, pa se danas (18.00) na San Siru praktično bore za lidersku poziciju. Kvota na Rosonere je 2,40, na iks 3,40, na dvojku 2,90, a na 3+ 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Lacio.

Medvedev je do finala izgubio samo jedan set, dok je Đoković proveo više vremena na terenu. Izgubio je šest setova.

Đokoviću će ovo biti 31. grend slem finale, dok Medvedev igra svoje treće. Novak juri 21. grend slem titulu, a Rus bi pobedom osvojio prvu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda crnogorska teniserka Danka Kovinić
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novak u suzama, Medvedev srušio san o kalendarskom slemu

Izvor: B92, 12.Sep.2021

Ništa od kalendarskog grend slema za Novaka Đokovića, Danil Medvedev je šampion US Opena...Neočekivani lako Rus je stigao do pobede u tri seta, 6:4, 6:4, 6:4 posle 136 minuta igre...Ogroman teren bio je na Novakovim plećima, nije ga izdržao, osetilo se to u njegovoj igri i stao je na tom poslednjem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.