Ovakvo iznenađenje Novak Đoković nije očekivao! FOTO

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2016, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovakvo iznenađenje Novak Đoković nije očekivao! FOTO

Novak Đoković proslavio je svoj 29. rođendan proteklog dana, a organizatori Rolan Garosa rešili su da iznenade najboljeg tenisera sveta.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, proteklog dana bio je iznenađen od strane organizatora Rolan Gaeosa. Oni su povodom njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << 29. rođendana pripremili tortu u obliku teniskih terena i reketa, kao i sokove za goste. Novinari i fotoreporteri su bili tu da zabeleže ovaj trenutak, a Boris Beker je podelio deo atmosfere na društvenoj mreži Instagram. Pogledajte:

Nice surprise from director Guy Forget #birthday #29 #rg16

A photo posted by Boris Becker (@borisbeckerofficial) on May 22, 2016 at 12:52pm PDT

Thank you! 😋😃 I love birthday parties 🎂🎉🎊 #Repost @rolandgarros with @repostapp. ・・・ 🎂 (gluten-free) +🎈+ 🎉 = A @djokernole birthday party! #RG16

A photo posted by Novak Djokovic (@djokernole) on May 22, 2016 at 1:04pm PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.