Novak se mučio u prvom setu, pa počistio Hačanova za finale Abu Dabija!

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak se mučio u prvom setu, pa počistio Hačanova za finale Abu Dabija!

Srbin odlično započeo novu tenisku sezonu.

Najbolji teniser sveta Novak Đokovića ostvario je plasman u finale egzibicionog turnira u Abu Dabiju pošto je danas savladao Rusa Karena Hačanova sa 2:0 u setovima (6:4, 6:2).

Ovo je bila prva Novakova pobeda u novoj teniskoj sezoni, a Hačanovu je vratio za poraz u finalu Mastersa u Parizu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ove godine.

Đoković je sigurno krenuo u meč i relativno lako stigao do gema u kojem je servirao za prvi set, ali Rus je sa dva brejka uspeo samo da odloži poraz u prvom setu.

Srbin je rutinski i relativno lako dobio drugi set sa 6:2 i tako se plasirao u finale egzibicionog turnira.

Tamo ga čeka Kevin Anderson koji je iznenadio sve pobedivši Rafu Nadala.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

OSVETA ZA PARIZ: Đoković ubedljiv protiv Hačanova za finale Abu Dabija

Izvor: Večernje novosti, 28.Dec.2018

Srpski as je za samo 64 minuta, nadigrao 11. tenisera planete, od koga je izgubio u finalu Mastersa u Parizu početkom novembra Prvi teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale egzibicionog turnira u Abu Dabiju pobedom nad Rusom Karenom Hačanovim 6:4, 6:2.Srpski as je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.