Novak se mučio, pa počistio naturalizovanog Britanca u Rimu: Đokovićev govor tela daje veru za optimizam!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Maj.2017, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak se mučio, pa počistio naturalizovanog Britanca u Rimu: Đokovićev govor tela daje veru za optimizam!

Novak Đoković se plasirao u treće kolo Mastersa u Rimu pošto je savladao naturalizovanog Britanca, poreklom iz Slovenije, Alijaža Bedenea sa 7:6(2), 6:2.

Mnogo više se Novak mučio u prvom setu, koji je rešio tek u taj-brejku. Nije Đoković dobro počeo takmičenje u ''Večnom gradu'', pošto je odmah na startu izgubio svoj servis.

Ipak, odmah je usledio ribrejk Novaka, a do taj-brejka oba >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << tenisera su bila sigurna na svoj servis. Ipak, u 13. gemu je Novak zaigrao u svom prepoznatljivom stilu i bukvalno je počistio Bedenea sa šljake, prepustivši mu samo dva poena.

U drugom setu Đoković je bio mnogo ubedljiviji. Dobio ga je sa 6:2, a već na startu je Bedeneu stavio do znanja da nema čemu da se nada. Odmah je posle najdužeg gema u meču napravio brejk, da bi nakon toga još jednom, posle maratonskog gema oduzeo servis Bedeneu i poveo sa 5:1.

Kasnije je samo lako potvrdio pobedu i obezbedio treće kolo, gde čeka pobednika duela Karenjo-Busta - Bautista Agut.

Ono što može da raduje jeste to što je Đokovićev govor tela delovao mnogo bolje nego što je to slučaj još od početka sezone, i da, kao što je rekao počinje da se oseća bolje i da igra sa više samopouzdanja.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Šta se promenilo u Novakovom potpisu na kameri u Rimu u odnosu na prošlu godinu? (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Maj.2017

Foto: AP/Tanjug..Novak Đoković je uz manje probleme u prvom setu savladao Alijaža Bedenea sa 2:0 u 2. kolu Rima i plasirao se u narednu rundu Mastersa u ''Večnom gradu''...Da je srpski teniser posebno vezan za prestonicu Italije i da se rado vraća u ovaj grad jasno je i posle potpisa na kameri,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.