Novak proslavio titulu uz Džipsi Kingse (VIDEO)

Izvor: Mondo, 06.Jun.2016, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak proslavio titulu uz "Džipsi Kingse" (VIDEO)

Novi šampion Rolan Garosa sa navijačima na Facebooku podelio svoje momente slavlja nakon osvajanja titule. Pogledajte kako se zabavlja Novak Đoković na ulicama Pariza.

Ispisao je istoriju - a, sada i malo opuštanja!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stalno pokušava da "pronađe" nove načine >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pomoću kojih će se povezati sa svojim navijačima kojih ima u celom svetu. To se vidi na svakom turniru, a videlo se i na "Filip Šatrijeu" gde je imao većinsku podršku u finalu protiv Endija Mareja (3:1).

Kao i posle osvajanja Australijan opena ove godine, tako je i ovoga puta Novak Đoković odlučio da podeli deo svog slavlja sa svojim pratiocima na zvaničnom Facebook profilu.

U Melburnu je to bilo odmah posle meča sa Endijem Marejom, a ovoga puta je to "sačekalo" malo, pa je Novak "live prenos" svog slavlja sa stručnim štabom, prijateljima i porodicom sa svojim navijačima podelio nekoliko sati kasnije.

Više hiljada njegovih fanova moglo je da vidi kako se Novak i njegovi najbliži vesele u automobilu dok slušaju Gipsy Kings, a srpski teniser je nakon toga i izašao i malo prošetao ulicama "grada ljubavi".

Pogledajte kako je to izgledalo...
Pogledaj vesti o: Facebook,   Pariz

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ovako je Nole proslavio pobedu na ulicama Pariza (video)

Izvor: Lepota i zdravlje, 06.Jun.2016

Novak Đoković je rešio da se provoza Parizom posle osvajanja Rolan Garosa, pevajući pritom na sav glas. Foto: Guliver/Getty On se u jednom trenutku uključio uživo na “Fejsbuku” i, posle glasnog pevanja pesme “Džipsi Kingsa” i jednog “Vamo(s)”, povika na španskom, na kome je i bila...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.