Novak ozbiljno uzdrman, Tim na set od titule!

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2020, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak ozbiljno uzdrman, Tim na set od titule!

Stvari se potpuno okrenule u korist Austrijanca.

Završen je i treći set finala Australijan open u Melburnu, a Dominik Tim sada vodi sa 2:1, po setovima 4:6, 6:4, 6:2 protiv našeg Novaka Đokovića.

Počelo je sjajno, Đoković je dobio prva tri gema u ovom meču, bio je bolji u prvom setu, ali pravi problemi počeli su u završnici drugog, kada je pri rezultatu 4:4 naš >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << teniser dobio dve opomene od strane glavnog sudije zbog prekoračenog vremena prilikom servisa.

To je potpuno poremetilo Novaka koji ne samo da je izgubio naredna dva gema do kraja drugog seta, nego je i u većem delu trećeg seta bio potpuno dekoncentrisan i van prepoznatljivog ritma.

Tim je to iskoristio, izborio je dva brejka prednosti u trećem setu, vodio sa 4:0 i 5:1 i Đoković to nije uspeo da nadoknadi. Previše je grešio naš teniser u ovom delu igre, Austrijanac koristi svoju četvrtu set loptu i dobija treći set sa 6:2.

Dakle, od početka meča videli smo jedan preokret u režiji Dominika Tima, sad se nadamo drugom, ali sa Novakom u glavnoj ulozi...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Đoković dodaje gas, kulminacija drame!

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2020

Spektakularno finale u Melburnu, peti set odluluje pobednika!..Vratio se ''onaj pravi'' Novak!..Kada su ga mnogi otpisali, po ko zna koji put je našao snage da uzvrati!..Tako je i danas u finalu Australijan opena, gde je izjednačio na 2:2 u setovima protiv Austrijanca Dominika Tima!..U četvrtom setu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.