Novak gazi, sledi srpsko polufinale

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Apr.2011, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak gazi, sledi srpsko polufinale

Novak Đoković ne popušta – zabeležio je i 26. uzastopnu pobedu u ovoj sezoni. Na Srbija openu, svom turniru, plasirao se u polufinale nadigravši Slovenca Blaža Kavčiča sa 6:3, 6:2.
- Igrajući godinama unazad na ovom nivou stekao sam iskustvo da se dobro snalazim u svakoj situaciji. Više i ne razmišljam o tome šta me čeka – istakao je Đoković posle trijumfa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << />
Nole će u subotu u polufinalu igrati protiv Janka Tipsarevića koga je već dva puta savladao – na Kvins klubu u Londonu i pre dve godine baš na Srbija openu.
Naravno, Đokoviću, kao dokazanom patrioti, najvažnije je da će naša zemlja osigurati borbu za titulu na dorćolskom turniru.
- U subotu ćemo imati srpsko polufinale i, ono što je najvažnije, imaćemo jednog Srbina u finalu. Još nisam razmišljao o meču sa Tipsarevićem. Igrali smo ovde tri seta pre dve godine. Biće teško, očekujemo pune tribine a pobediće ko bude bolji.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Tipsarević se povukao, Đoković u finalu protiv Lopesa

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Apr.2011, 20:40

Drugi teniser sveta i prvi nosilac Srbija opena Novak Đoković prvi je finalista beogradskog ATP turnira.. . Do srpskog polufinalnog duela između Novaka i sedmog nosioca Janka Tipsarevića nažalost nije došlo, s obzirom na to da se treći reket Srbije povukao sa turnira zbog povrede butnog misića,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.