Tipsarević se povukao, Đoković u finalu protiv Lopesa

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Apr.2011, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević se povukao, Đoković u finalu protiv Lopesa

Drugi teniser sveta i prvi nosilac Srbija opena Novak Đoković prvi je finalista beogradskog ATP turnira.

Do srpskog polufinalnog duela između Novaka i sedmog nosioca Janka Tipsarevića nažalost nije došlo, s obzirom na to da se treći reket Srbije povukao sa turnira zbog povrede butnog misića, zbog koje je morao da otkaže i učešće na Masters turniru u Madridu sledeće nedelje.
Felisijano Lopes je pobedio u drugom polufinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << beogradskog ATP turnira Srbija open Italijana Filipa Volandrija sa 7:6 (7:3), 6:2.
Lopes i Đoković do sada su odigrali tri meča i sva tri je dobio srpski teniser. Pre četiri godine na 'Australijan openu' u Melburnu bilo je 6:2, 7:5, 6:1, takođe 2007. godine u Majamiju bilo je 6:0, 6:3, a ove godine u Dubaiju Novak je slavio 6:3, 2:6, 6:4.
Sva tri meča odigrali su na tvrdoj podlozi, a finalni duel biće njihov prvi na šljaci.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.