Novak dobio Del Potra i plasirao se u polufinale Mastersa u Rimu (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 20.Maj.2017, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak dobio Del Potra i plasirao se u polufinale Mastersa u Rimu (VIDEO)

Novak Đoković pobedio je Huana Martina del Potra, u meču koji je počeo u petak, a završio se u subotu, i plasirao se u polufinale Mastersa u Rimu - 6:1, 6:4.

Osamnaesti međusobni okršaj Srbina i Argentinca, u kojima Novak sada vodi 15-3, počeo je u petak nešto posle 21 sat, ali je dva časa kasnije prekinut zbog jakog nevremena, pri vođstvu Đokovića (6:1, 1:2).

Ipak, to nije ni najmanje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << smetalo četvorostrukom osvajaču turnira na terenima kompleksa 'Floro Italika' – pošto je nastavio tamo gde je stao dan ranije.



Prema prvobitnom planu, Novak će od 21.30 igrati u polufinalu protiv Austrijanca Dominika Tima, koji je napravio veliko iznenađenje pobedom protiv Španca Rafaela Nadala sa 6:4, 6:3.

U drugom polufinalnom meču sastaju se Džon Izner i Aleksander Zverev.

Šok: Najveća pretnja Novaku završila svoje učešće na Mastersu u Rimu! (FOTO)

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.