UŽIVO: Đoković - Del Potro 6:1, 1:2! Prekid zbog kiše, nastavak u subotu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Maj.2017, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković - Del Potro 6:1, 1:2! Prekid zbog kiše, nastavak u subotu

Novak Đoković je dobio prvi set četvrtfinala Mastersa u Rimu protiv Huana Martina del Potra - 6:1, a na startu drugog seta, kod vođstva Argentinca 2:1, meč je prekinut zbog jake kiše. Nastavak će se igrati u subotu.

Srbin i Argentinac sastajali su se 17 puta, a srpski as bio je bolji u čak 13 duela. U poslednjem meču na Mastersu u Indijan Velsu slavio je drugi reket sveta sa 7:5, 4:6, 6:1.

3. gem - Nema  brejka u drugom setu, Del Potro vodi 2:1. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Meč je prekinut zbog kiše.

Sadly thunder and lightning has stopped all the fun

Play suspended #ibi17 pic.twitter.com/zRTg7rihhf

3. gem - U maratonskom gemu, koji je trajao više od 10 minuta, Novak je osvojio prvi gem na svoj servis, iako je opet Delpo imao brejk loptu - 2:1. Ne služi servis našeg asa na startu meča.

This could well be another epic! #ibi17 @delpotrojuan

Find out https://t.co/kRsZ9uv0ca pic.twitter.com/MTufVRL05F

1. gem - Meč je počeo, Novak servira. Opet Novak gubi prvi gem na meču na svoj servis. Nesiguran početak Srbina.

Not a spare seat in the house.

Here we go @DjokerNole vs @delpotrojuan ......#ibi17 pic.twitter.com/DOgou4Hssz

Pobednik ovog meča igraće sa sjajnim Austrijancem, koji je napravio veliko iznenađenje eliminisavši "kralja šljake" Rafaela Nadala.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Furiozni Đoković: Del Potro se nije rasanio na vreme

Izvor: Vesti-online.com, 20.Maj.2017, 15:00

Ukupno 90 minuta, računajući i petak i subotu, bilo je potrebno Novaku Đokoviću da zabeleži novu pobedu u četvrtfinalnim duelima u Rimu pošto je savladao svog velikog rivala, ali i prijatelja Huana Martina del Potra sa 6:1, 6:4...Cela priča u subotu trajala je svega četrdesetak minuta računajući...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.