Furiozni Đoković: Del Potro se nije rasanio na vreme

Izvor: Vesti-online.com, 20.Maj.2017, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Furiozni Đoković: Del Potro se nije rasanio na vreme

Ukupno 90 minuta, računajući i petak i subotu, bilo je potrebno Novaku Đokoviću da zabeleži novu pobedu u četvrtfinalnim duelima u Rimu pošto je savladao svog velikog rivala, ali i prijatelja Huana Martina del Potra sa 6:1, 6:4.

Cela priča u subotu trajala je svega četrdesetak minuta računajući i zagrevanje. Već na startu nastavka Novak je prvo izjednačio na 2:2 u drugom setu, potom napravio brejk koji je i sačuvao u šestom gemu pa je došao do ogrmonih 4:2.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
U preostalom delu drugog seta Argentinac je pronašao svokju igru na svoj servis, ali nije nikako mogao da nadoknadi manjak koji je napravio na početku pa je Đoković daleko lakše nego što je bilo ko očekivao stigao do završnice Mastersa u Rimu, svog osmog polufinala u ovom gradu.

It will be Rome Semi-Final number for @DjokerNole

Beats del Potro 6-1 6-4 #ibi17 pic.twitter.com/QbE2y8aJ0P

Srbin će danas ponovo na teren pošto ga od 20.00 sati (ili malo kasnije) očekuje polufinalni duel protiv Dominika Tima, koji je eliminisao Rafaela Nadala, a protiv kog Đoković ima skor 4:0 u međusobnim duelima.

Pre toga biće odigrano prvo polufinale u kom će se sastati Aleksandar Zverev i Džon Izner.

Meč je prekinut pri rezultatu 6:1, 1:2, nije bilo brejkova u drugom setu, prvi će servirati Novak

Here we go again then!

Will the rain delay have helped @delpotrojuan?@DjokerNole 6-1 1-2 #ibi17

Find out https://t.co/kRsZ9udpkC pic.twitter.com/NbfafKe4rF
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.