Novak blizu pobede

Izvor: RTS, 26.Mar.2012, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak blizu pobede

Susret dva naša tenisera. Novak bolji na startu i stiče brejk prednosti. Viktor uspeva da uđe u meč, i da parira Đokoviću, ipa Nole zadržava prednost i dobija set sa 6:3.Novak ima brejk prednosti i u drugom setu, Viktor uspeva da vrati brejk. Međutim, Nole ponovo vraća prednost.

Svetski broj jedan, Novak Đoković, započeo je odbranu titule u Majamiju protiv Kipranina Markosa Bagdatisa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pobedom od 2:0.

Viktor Troicki se plasirao u treće kolo ATP turnira u Majamiju, pošto je savladao Španca Giljerma Garsiju Lopeza sa 2:1 (4:6, 6:1, 6:4). Troicki je do sada protiv Đokovića igrao 11 puta i pobedio je samo jednom.

Janko Tipsarević u paru sa Poljakom Lukašem Kubotom igra meč drugog kola u konkurenciji dublova, a njihovi protivnici posle 19.30 su Meksikanac Santjago Gonsales i Amerikanac Skot Lipski.

Tipsarević se prethodno izborio za plasman u osminu finala singla pobedom nad Ukrajincem Aleksandrom Dolgopolovom sa 2:1 u setovima. Njegov naredni rival je Bugarin Grigor Dimitrov, koji je priredio veliko iznenađenje savladavši sedmog tenisera sa ATP liste, Čeha Tomaša Berdiha, takođe sa 2:1.

Duel između Tipsarevića i Dimitrova na programu je verovatno u utorak.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.