Novak: Samo sam stajao na terenu i vraćao loptice, Rafa je zaslužio trofej

Izvor: Blic, 22.Apr.2012, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Samo sam stajao na terenu i vraćao loptice, Rafa je zaslužio trofej

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je posle sedam uzastopnih pobeda nad Rafaelom Nadalom u finalima turnira, poražen u borbi za trofej Monte Karla, ali je istakao da je srećan što je došao da finala u veoma teškoj nedelji za njega.

"Ne želim da umanjim Rafinu pobedu, on je bio bolji igrač danas i igrao je onoliko koliko mu treba da slavi. Ali činjenica je da ja nisam imao mentalnu snagu, nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igrao dobro i nisam bio u meču. samo sam stajao na terenu i vraćao loptice", rekao je Novak.

Opširnije na našem specijalu Monte Karlo 2012

Povezane vesti: Novak podbacio u finalu, Rafa ostao kralj Monte Karla! Nadal: Novak je favorit, navikao sam da gubim od njega Nadal posetio Novaka nakon dedine smrti Masters u Monte Karlu na Blicsport.rs! Đoković: Greškama sam olakšao posao Verdasku
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Rafael Nadal

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.