Izvor: Blic, 04.Maj.2024, 11:57

Ovaj grad u Crnoj Gori uvodi kaznu za kretanje u kupaćem kostimu i po pešačkim zonama! Neposlušni turisti mogu platiti i do 1.000 evra

Lokalne vlasti Tivta odlučili su da zabrane kretanje turista u kupaćim kostimima u pešačkim zonama, gradskim parkovima, na trgovima i u užem gradskom jezgru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlasti Tivta zabranile kretanje i boravak u kupaćim kostimima u pešačkim zonama, gradskim parkovima, na trgovima i u užem gradskom jezgru

Izvor: Danas, 04.Maj.2024

Lokalne vlasti Tivta zabranile su kretanje i boravak u kupaćim kostimima, kao i bez dela odeće u pešačkim zonama, gradskim parkovima, na trgovima i u užem gradskom jezgru, javljaju danas crnogorske Vijesti.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.