Novak Đoković odmarao veslajući

Izvor: Poznati.info, 11.Jun.2011, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković odmarao veslajući

Novak Đoković odustao je od učešća na teniskom turniru u londonskom Kvinsu, ali je uhvaćen kako 'puni baterije' i opušta se pred prijateljima pred najvažniji turnir njegove karijere, Vimbldon.
Nole je na najbolji mogući način iskoristio slobodno vreme pred start trećeg ovosezonski grend slema i sa svojim timom proveo jedan fantastičan dan u prirodi, daleko od uobičajenih teniskih obaveza.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << /> Naš as je sa svojim timom najpre uživao u veslanju, da bi potom „opalio' fudbal na male golove. Tenis je, trenutno, u sasvim drugom planu.
- Odmaram se iz sve snage. Proteklih dana sam se potpuno isključio i trudim se da se maksimalno opustim i napunim baterije - napisao je nedavno Novak na svom profilu na Fejsbuku. Iako nije naveo gde se trenutno nalazi, pretpostavljamo da su slike sa veslanja napravljene negde u Francuskoj pošto naš as još nije stigao u Englesku.
Slične, interesantne teme: Fantastična pobeda Novaka Đokovića u Madridu! Novak Đoković i Jelena Ristić - najlepši par u Kanu! Novak Đoković: 'Cilj u tenisu mi je da postanem prvak'
Pogledaj vesti o: Fudbal,   London

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.