Novak Đoković: Kad kažem ‘moja supruga’ to tako lepo zvuči

Izvor: Lepota i zdravlje, 11.Avg.2014, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković: Kad kažem ‘moja supruga’ to tako lepo zvuči

Naš proslavljeni teniser Novak Đoković i njegova godinu dana starija supruga Jelena venčali su se početkom jula na crnogorskom ostrvu Sveti Stefan, a nakon raskošne cerenmonije venčanja, ali i slavlja povodom osvajanja Vimbldona, sada odbrojavaja dane do dolska prvog deteta.

“Nosim prsten i navikavam se na jedno novo poglavlje mog života i života moje supruge. Kad kažem moje supruge, >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << to tako lepo zvuči. Zajedno smo skoro devet godina i to je bio jedan prirodni rasplet okolnosti u našoj vezi. Bilo je čarobno, veličanstveno. Dva, tri dana najintimnije proslave s ljudima koji su nam porodica, prijatelji i koji nam nešto znače u životu, koji su uvek bili tu uz nas, tako da je bilo baš onako kako smo priželjkivali i još lepše”, priznao je Novak za bosansku televiziju BHT1.

“Moja supruga i ja jedva čekamo da postanemo roditelji zdravog i srećnog deteta. Tako ću kroz ostvarenost na privatnom planu dobiti i neku novu inspiraciju za profesiju kojom se bavim”, poručio je slavni Nole.

Izvor: Story

Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.