Novak - Današnji poraz je najmanji problem, situacija mnogo ozbiljnija

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak - Današnji poraz je najmanji problem, situacija mnogo ozbiljnija

Novak zabrinut posle meča sa Čungom. Ne zbog poraza, već zbog drugih stvari. Da li sledi nova pauza?

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ocenio je da je Čung Hjeon zasluženo pobedio i izborio plasman u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije i dodao da je na kraju prvog seta osetio bolove u laktu zbog koje propustio prethodnih šest meseci.

"Bio je bolji igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na terenu, nema sumnje u to. Sve čestitke njegovom timu i njemu na izuzetnoj partiji. Bio je kao zid, želim mu svu sreću", rekao je Đoković, a preneo je portal b92.net.

Djoković je danas izgubio u osmini finala Australijan Opena od Čunga u tri seta 6:7, 5:7 i 6:7.

On je između prvog i drugog seta tražio medicinski tajm-aut kako bi mu fizioterapeut izmasirao lakat.

"Nije dobro, na kraju prvog seta sam osetio bolove i morao sam da se nosim s tim do kraja meča. Situacija sa laktom je ozbiljna, još ne znam da li ću pauzirati. Moram ponovo na snimanje, pa da sa lekarskim i trenerskim timom odredimo šta ću i kako dalje", rekao je on.

Đoković je često tokom meča pravio bolne grimase, ali nije pomišljao da preda meča.

"Bol nije bio toliko jak da moram da prekinem meč. Samo je to uticalo na moj servis, koji je mnogo važan udarac, posebno protiv Čunga", zaključio je Đoković.

-
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐOKOVIĆA MUČI LAKAT: Situacija je ozbiljna, sa timom ću videti šta i kako dalje

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2018

Čung je bio bolji na terenu, kao zid i želim mu svu sreću. Na kraju prvog seta sam osetio bolove, još ne znam da li ću pauzirati - kaže Novak Najbolji srpski teniser Novak Đoković ocenio je da je Čung Hjeon zasluženo pobedio i izborio plasman u četvrtfinale Otvorenog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.