ĐOKOVIĆA MUČI LAKAT: Situacija je ozbiljna, sa timom ću videti šta i kako dalje

Beta

22. 01. 2018. u 13:49

Čung je bio bolji na terenu, kao zid i želim mu svu sreću. Na kraju prvog seta sam osetio bolove, još ne znam da li ću pauzirati - kaže Novak

ЂОКОВИЋА МУЧИ ЛАКАТ: Ситуација је озбиљна, са тимом ћу видети шта и како даље

Đoković i Čung Foto: Beta/AP Photo/Ng Han Guan

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ocenio je da je Čung Hjeon zasluženo pobedio i izborio plasman u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije i dodao da je na kraju prvog seta osetio bolove u laktu zbog koje propustio prethodnih šest meseci.

- Bio je bolji igrač na terenu, nema sumnje u to. Sve čestitke njegovom timu i njemu na izuzetnoj partiji. Bio je kao zid, želim mu svu sreću - rekao je Đoković.

Đoković je danas izgubio u osmini finala Australijan opena od Čunga u tri seta 6:7, 5:7 i 6:7.

On je između prvog i drugog seta tražio medicinski tajm-aut kako bi mu fizioterapeut izmasirao lakat.

- Nije dobro, na kraju prvog seta sam osetio bolove i morao sam da se nosim s tim do kraja meča. Situacija sa laktom je ozbiljna, još ne znam da li ću pauzirati. Moram ponovo na snimanje, pa da sa lekarskim i trenerskim timom odredimo šta ću i kako dalje.

Đoković je često tokom meča pravio bolne grimase, ali nije pomišljao da preda meča.

- Bol nije bio toliko jak da moram da prekinem meč. Samo je to uticalo na moj servis, koji je mnogo važan udarac, posebno protiv Čunga - zaključio je Đoković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (17)

Наставник

22.01.2018. 14:00

Где нема мишића ту кости страдају, а мишићи се не повећавају ако пасеш траву, него ако једеш месо...

Profesor

22.01.2018. 15:27

@Наставник - Misicu treba proteinska ishrana. Ti kao nastavnik bi trebao da znaš da proteini nisu samo u mesu! Tako da to nije odlučujuće za misicnu masu! Interesantno da ti misliš da bolje znaš neko vrhunski teniski i lekarski stručnjaci?

E moj profo

22.01.2018. 17:54

@Наставник - Je l vidiš ti na šta Đoković liči? Izgleda ko osušeni čvarak. Pogledaj te ruke i noge. E sad kad je neko inadžija tako mu je kako mu je.

Aleks

22.01.2018. 14:01

Gledaj ti svoje zdravlje, nista osim toga nije bitno. Bilo je dovoljno i perfektno i nikada i niko kao ti. Hvala na svim radostima koje si nam podario kada je ovom narodu bilo najteze!!!

Doktor

22.01.2018. 18:35

@Alexis - To igrač bolje zna nego njegov tim.On je taj koji oseća bol. Inače meni lično je trebalo punih godinu dana da mi prodje zapaljenje tetive vezane za lakat. I onda sam morao da promenim reket koji je bio ‘lakši’ za lakat. Medjutim taj reket nije za profesionalni tenis, već za amaterski.

Ajde No1e!

22.01.2018. 14:05

Nole, tvom Telu treba Kvalitetne Belancevine i Kvalitetne Masti, kakvih ima u RIBI, da bi se ponovo Izgradilo i Zacelilo, ida bi imao Energiju za zivot i za rad!! Belancevine i Masti grade telo i misice, i time daju Snagu i Energiju telu, i Stitee od povreda i Zaceljuju! Volimo te Nole, jedi Ribu da povratis Snagu i Zdravlje

Dr. za rock and roll

22.01.2018. 14:11

Ako je teniski lakat a predpostavljam da jeste moze i godinu dana da traje upala. Ali ako se redovno trenira taj deo odredjenom vezbom mislim da je 6 meseci dovoljno za oporavak bez inekcija i iceg stetnog. Ne znam nisam strucan da govorim samo sam dobiao tu povredu na obe ruke i nije nimalo prijatno..

TI SI BOGALJ ALI BEZ PARA

22.01.2018. 16:11

@Maksim Gorki - Dal'si Maksim, ne verujem, jedino sto ti verujem GORAK SI.

Maksim Gorki

23.01.2018. 13:51

@Maksim Gorki - A šta to ti imaš od njegovog (individualnog) uspeha? Ti razmišljaš ovako: "Nole je Srbin, ergo i ja sam Srbin, dakle Nole=ja! Usput, i ja sam Srbin, ali ne očekujem da ću se ogrejati na tuđoj slavi. Pa čovek živi u Monte Karlu, tamo plaća porez itd. Ja samo hoću da kažem, siđi na vrhuncu slave, ne dozvoli da te izbacuju 55. ili 155. sa liste

Jodza

22.01.2018. 15:27

Овом приликом бих пружио подршку Нолету уз жеље за што бржи опоравак и тотално излечење.Вратиће се Новак на врх,где му је и место.

dule

22.01.2018. 15:48

Posveti se porodici Nole.Sa tenisom je zavrseno.Jedino da budes kosultant,ne trener mladjima.Kako nastavljas svi hoce da zarade na tvom radu pa i Agasi.Da se, povuces kao legenda,a ne da te svi potcenjuju kako su poceli.Sto ne potcenjuju Mareja,Federera,Nadala i ostale? Povuci se ne blamiraj vise sebe,a ni SRBIJU.Dosta si dao za nas sport.Svaka cast i hvala ti.

NOLE BRATE

22.01.2018. 16:17

Na takve igre smo vec navikli od Ane, koja nam je u poslednjih desetak godina servirala. I TEBE SUSTIZE SRPSKI MENTALITET, koji je u celom svetu poznat: LAKO CEMO I NEMA PROBLEMA.

iz glave

22.01.2018. 16:20

Drž se Novače, uz tebe smo što god da odlučiš ! Srbi čemu beznađe, malodušnost i neverica...čitajući komentare Srba o Noletu zadnjih godinu dana - ako nije nepobediv, onda nek se povuče - jasno se pokazuje da su nam kvazielitisti jednak teret kao i kolaboracionisti

Jeretik

22.01.2018. 16:40

način ishrane određuje karakter. Kada je prestao da jede meso, izgubio je agresivnost u igri. Dok je igrao napadački, bio je nepobediv. Defanziva nema prođu.

qq bre

23.01.2018. 07:08

@Jeretik - u kakvoj je to vezi sa laktom??? možda da jede meso nebi mao bolove u laktu. Nole osvojio si sve i na žalost, ovo je ozbiljno,možda je vreme da ostaviš tenis(profesionalni)

zaliv.net

22.01.2018. 16:57

Ovo smara brate, dajte pisite o necemu drugom covek je proslost. Svaka mu cast za sve sta je ucionio ali ne vredi vise gotovo je