Niškori uspeo da uzme set Đokoviću u polufinalu Londona

Izvor: Radio 021, 15.Nov.2014, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niškori uspeo da uzme set Đokoviću u polufinalu Londona

Najbolji teniser planete Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Londonu, pošto je savladao Japanca Keija Nišikorija sa 6:1, 3:6, 6:0.

Đoković će za trofej igrati protiv boljeg iz meča između Rodžera Federera i Stanislasa Vavrinke koji je na programu od 21h.

Japanac je prvi teniser koji je Novaku uspeo da uzme set od polufinala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Šangaja, ali je naš teniser sigurnom igrom ipak stigao do 31. uzastopne pobede u dvorani. Činilo se da se ovaj duel neće previše razlikovati od onih u grupi, kada je Novak svojim rivalima prepuštao tek nekoliko gemova. Prvi set je odigrao maestaralno, ali je sredinom drugog usledio pad.

Japanac je to odlično iskoristio, zaigravši agresivnije i angažovanije, i na kraju pametnom igrom uspeo da stigne do izjednačenja u setovima. Međutim, nije uspeo da izdži pritisak. Novak je povratio ritam iz prvog seta, ali i celog turnira, otvorio set brejkom i sigurnim servisom, a zatim nije dozvolio petom teniseru sveta ni da se upiše na semafor.

Đoković je slavio sa 6:2, 6:3 u njihovom poslednjem duelu, pre dve nedelje na Mastersu u Parizu, a novim trijumfom stigao je do pozitivnog skora i u duelima sa Japancem.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   London

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðoković u finalu završnog Mastersa

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Nov.2014

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković plasirao se danas u finale završnog Mastersa u Londonu, pošto je savladao Japanca Keija Nišikorija sa 6:1, 3:6, 6:0...Ðoković je plasmanom u polufinale osigurao prvo mesto na kraju sezone, dok je pobedom nad Nišikorijem došao u situaciju da status najboljeg...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.