Nastavlja da gazi: Đoković u finalu Pekinga

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2014, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja da ''gazi'': Đoković u finalu Pekinga

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale ATP turnira u Pekingu, pošto je u polufinalu pobedio Britanca Endija Mareja sa 2:0 u setovima (6:3, 6:4).

Pobedio Mareja i zakazao duel u finalu: Novak Đoković

 

Srbin je nastavio niz pobeda, a protivnika u finalu dobiće posle duela 6. tenisera sveta Tomaša Berdiha i Slovaka Martina Klizana, inače >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 56. igrača na ATP listi, koji je napravio pravu senzaciju kada je u četvrfinalu turnira izbacio Rafaela Nadala sa 2:1 u setovima (6:7, 6:4, 6:3).

 

U slučaju da Klizan napravi novo iznenađenje i pobedi Berdiha, to bi bio prvi duel između njega i našeg tenisera. Ukoliko protivnik u finalu turnira u Pekingu bude Berdih, Đoković je u dosadašnjoj karijeri igrao 17 mečeva protiv češkog tenisera, a slavio je čak 15 puta u međusobnim duelima.

 

Turnir u Pekingu igra se za nagradni fond od 3.755.065 dolara.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gde vidi Mareja, on ga zgazi! Kralj Pekinga ponovo u finalu!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2014

Novak Đoković zabeležio 23. uzastopni trijumf u glavnom gradu Kine i naneo Britancu sedmi poraz u poslednjih osam mečeva – 6:3, 6:4..Dominacija kineskog kralja Novaka Đokovića se nastavlja! Srpski as je zabeležio 23. uzastopni trijumf u Pekingu, u polufinalnom okršaju pregazio Endija Mareja...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.