Gde vidi Mareja, on ga zgazi! Kralj Pekinga ponovo u finalu!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2014, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde vidi Mareja, on ga zgazi! Kralj Pekinga ponovo u finalu!

Novak Đoković zabeležio 23. uzastopni trijumf u glavnom gradu Kine i naneo Britancu sedmi poraz u poslednjih osam mečeva – 6:3, 6:4

Dominacija kineskog kralja Novaka Đokovića se nastavlja! Srpski as je zabeležio 23. uzastopni trijumf u Pekingu, u polufinalnom okršaju pregazio Endija Mareja i plasirao se u veliko finale – 6:3, 6:4.

Ovo je najboljem >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << teniseru na planeti ukupno sedmi trijumf u poslednjih osam međusobnih mečeva sa upornim Britancem, od kojeg je poslednji put poražen u finalu Vimbldona prošle godine, ali je nakon toga vezao četiri lagana trijumfa.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.