Nadal u finalu, Marejev san ponovo raspršen

Izvor: S media, 02.Jul.2010, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal u finalu, Marejev san ponovo raspršen

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal se plasirao u finale Vimbldona posle pobede nad Endijem Marejem rezultatom 6:4, 7:6 (6), 6:4. Španac će igrati za trofej protiv Tomaša Berdiha, koji je ranije danas sa 3:0 pobedio Novaka Đokovića.

Nadalov povratak u velikom stilu na terene Ol Inglend klaba posle jednogodišne pauze bio je preveliki zalogaj za favorita domaće publike, koja ni posle 74 godine neće videti kako Britanac podiže pehar.

Škot ni u svom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << drugom vimbldonskom polufinalu nije izdržao pritisak i nije uspeo da pruži jači otpor sjajnom Nadalu, koji je posao završio bez izgubljenog seta za dva sata i 22 minuta.

Nadal je u prvom setu uspeo da iskoristi jedinu brejk loptu i povede rezultatom 6:4 uprkos tome što je odnos u asovima...

Vest u celini možete pročitati na sajtu blic.rs
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis,   Novak Đoković finale

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Rafa: "Teško i čudno sa Berdihom"

Izvor: B92, 02.Jul.2010

Prvi teniser sveta Rafael Nadal bio je presrećan posle pobede nad Endijem Marijem u tri seta u polufinalu Vimbldona..."Ovo je bio odličan meč za mene, da biste pobedili Endija morate da pružite maksimum. Bila je ovo za mene velika pobeda", prokomentarisao je Nadal novi plasman u finale Vimbldona....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.