Nadal i Djoković u dublu na turniru u Torontu

Izvor: Beta, 08.Avg.2010, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal i Djoković u dublu na turniru u Torontu

TORONTO, 8. avgusta 2010. (Beta-AFP) - Dvojica najboljih tenisera sveta, Španac Rafael Nadal i Novak Djoković odlučili su da udruže snage i igraju u dublu na Rodžers kupu u Torontu koji počinje u ponedeljak.

Poslednji put su najbolja dva tenisera sa ATP liste igrala u dublu još 1976. godine. To su tada bili Džimi Konors i Artur Eš.

Nadal i Djoković prvi meč će odigrati protiv kanadskog para Miloš Raonić-Vasek Pospišil.

Dvojica trenutno najboljih igrača sveta već su se ranije okušali u dublu. Nadal je do sada osvojio šest titula, a poslednju igrajući sa Špancem Markom Lopezom u martu, u Indijan Velsu. Djoković je poslednji put u dublu igrao na turniru u Kvinsu, juna, sa Izraelcem Džonatanom Erlikom.


Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.