Novak miran do četvrtfinala

Izvor: RTS, 07.Avg.2010, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak miran do četvrtfinala

Najbolji srpski teniser Novak Đoković imao je sreće na žrebu za Rodžers kup u Torontu, pošto je po opštem utisku izvučen u lakšu polovinu kostura.

Đoković, drugi nosilac turnira, u prvom kolu koje počinje u ponedeljak, biće slobodan. Potom bi, ako ne bude iznenađenja, za protivnike trebalo da ima Žilijena Benetoa, a u trećem krugu Austrijanca Jirgena Melcera, 13. nosioca.

Rival u četvrtfinalu mogao bi da mu bude šesti nosilac Nikolaj Davidenko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz Rusije, a u polufinalu i dugo godina najbolji teniser sveta Rodžer Federer.

Preostala dvojica srpskih predstavnika Janko Tipsarević i Viktor Troicki izvučeni su u teži deo žreba. Tipsarević će u prvom kolu igrati sa Nemcom Filipom Kolšrajberom, a Troicki sa Hrvatom Marinom Čilićem.

Već u drugom kolu srpski reprezentativci bi u slučaju pobeda u prvim mečevima igrali međusobno, a zatim bi za protivnike mogli da imaju osmog nosioca Endija Rodika iz SAD, pa u četvrtfinalu i lidera ATP liste Rafaela Nadala.

Rodžers kup se igra za nagradni fond od 2.430.000 dolara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVAK, JANKO I VIKTOR STARTUJU NA RODŽERS KUPU

Izvor: Kurir, 07.Avg.2010

TORONTO - Najbolji srpski teniser Novak Đoković imao je sreće na žrebu za Rodžers kup u Torontu, pošto je po opštem utisku izvučen u lakšu polovinu kostura. Đoković, drugi nosilac turnira..TORONTO - Najbolji srpski teniser Novak Đoković imao je sreće na žrebu za Rodžers kup u Torontu,...

Nastavak na Kurir...

Đoković slobodan na startu, Tipsarević na Kolšrajbera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2010

TORONTO -..Najbolji srpski teniser Novak Đoković slobodan je na startu ATP turnira u Torontu, koji se igra od 9. do 15. avgusta za nagradni fond od 2,4 miliona dolara, određeno je danas žrebom...Drugi reket sveta sastao bi se u drugom kolu najverovatnije sa Francuzom Žilijenom Benetoom, dok bi mu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nadal i Djoković u dublu na turniru u Torontu

Izvor: Beta, 08.Avg.2010, 13:27

TORONTO, 8. avgusta 2010. (Beta-AFP) - Dvojica najboljih tenisera sveta, Španac Rafael Nadal i Novak Djoković odlučili su da udruže snage i igraju u dublu na Rodžers kupu u Torontu koji počinje u ponedeljak...Poslednji put su najbolja dva tenisera sa ATP liste igrala u dublu još 1976. godine....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.