NIKO NE ZNA O ČEMU SE RADI: Otkazan meč Novaka Đokovića u Londonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 17:05

NIKO NE ZNA O ČEMU SE RADI: Otkazan meč Novaka Đokovića u Londonu

Konfuzija.

Trebao je Novak Đoković da odigra danas još jedan egzibicioni meč u Londonu, kao poslednju proveru pred početak Vimbldona, međutim od toga neće biti ništa.

Izašla je informacija da Novak Đoković neće igrati, već će u petak u 17 časova na teren izaći Dijego Švarcman i Aleksej Popirin. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Razlog za ovo otkazivanje meča nije poznat, a Novak Đoković će posle samo jednog meča odigranog na travnatoj podlozi ići na Vimbldon.

Đoković je u sredu ubedljivo pobedio Feliksa Ože-Alijasima, a u petak je trebalo da sazna drugog protivnika.

Novak je željno iščekivao drugi meč na ovoj egzibiciji, o čemu govori i njegova izjava

- Prvi put sam bio u Harlingemu. Obilazio sam klub 20 minuta pre nego što sam ušao na teren. Bio sam veoma impresioniran i zadivljen onim što sam video. Bilo je to jedno od najlepših mesta na kojima sam igrao i na kojima sam ikada bio. Jedva čekam drugi meč - rekao je Đoković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đokovićev meč otkazan, Nadala porazio Ože-Alijasim

Izvor: RTS, 25.Jun.2022, 04:30

Najbolji srpski teniser Novak Đoković trebalo je u petak od 17 časova da odigra drugi meč na egzibiciji u Harlingemu, ali je taj meč otkazan. Đoković je nakon uvodne pobede na "Đorđo Armani klasiku" bio na programu i u petak, ali je njegov nastup otkazan. U nastavku takmičenja Rafaela...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.